Open positions: Tampere

Koodaava Arkkitehti

Etsimme kokenutta koodaavaa arkkitehtia joukkoomme yhteen paitsi Tampereen, myös Euroopan parhaista työpaikoista.

Oletko hyvä tyyppi? Tarjoamme kokeneelle koodarille loistavia haasteita, mahdollisuuksia viedä meitä eteenpäin osaamisellasi ja kehittyä edelleen yhdessä parhaiden tekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

Osaat suunnitella ja toteuttaa modernin skaalautuvan järjestelmän. Jatkuva toimittaminen, pilviympäristöt, nopeat julkaisusyklit ja testiautomaatio ovat sinulle tuttuja. Tunnistat hyvin suunnitellun rajapinnan jo kaukaa ja saat tarvittaessa järjestelmät juttelemaan keskenään. Ennen kaikkea tykkäät työskennellä fiksusti. Olet itseohjautuva, käytännönläheinen ja oikealla tavalla laiska automatisoidaksesi asiat, joiden naputteluun käsipelillä menisi liikaa aikaa. Olet ylpeä osaamisestasi ja tietoinen kehityskohteistasi. Nautitkin uuden oppimisesta ja autat mielelläsi kollegoitasi ja tiimiäsi onnistumaan.

Sinulle on vuosien varrella kertynyt kokemusta tuhansista commiteista ja sadoistatuhansista koodiriveistä esimerkiksi JVM-, JavaScript- tai .NET-ekosysteemeissä. Nautit voidessasi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti projektin lopputulokseen ja etsiä parhaita ratkaisuja yhdessä kollegoidesi ja asiakkaiden kanssa. Valitset mielelläsi työkalut, jotka soveltuvat parhaiten käsillä olevan ongelman ratkaisuun.

Futurice Tampere looking at things
Tammerforcelaisia ottamassa iisisti toimiston loungessa

Tahdomme tarjota sinulle parhaan työpaikan, ei enempää eikä vähempää.

Tahdomme auttaa sinua kehittymään ja saavuttamaan täyden potentiaalisi, ja näemme mielellämme vaivaa sen eteen. Olemme ylpeitä rakentamastamme, ja meidät valittiinkin Euroopan parhaaksi työpaikaksi kahdesti peräkkäin vuosina 2012 & 2013. Kasvamme ja kansainvälistymme määrätietoisesti, mutta olemme samalla yli 50-prosenttisesti henkilöstömme omistama. Juuremme ovat tukevasti kotimaan kamaralla, mutta katseemme maailmalla: tahdomme tehdä maailman parhaita digipalveluita yhdessä markkinoiden merkittävimpien toimijoiden kanssa.

Tampereen toimistomme yhdistää mainiosti ison ja pienen firman parhaat puolet. Meillä on mahtava 70 hengen työyhteisö kotoisassa kattohuoneistossa keskellä kansallismaisemaa. Täällä sinun on mahdollista paitsi oppia tuntemaan kollegasi nimeltä, myös halutessasi suunnata ulkomaille auttamaan kansainvälisiä asiakkaitamme ja kartuttamaan kokemuksia. Asiakasprojekteissa toimintatapojamme ja tekemisemme laatua arvostetaan, ja pääsemme usein ratkomaan uudenlaisia ongelmia ensimmäisten joukossa, vaikuttaen samalla toimintatapoihin ja teknologiavalintoihin. Tampereella asiakkaitamme ovat esimerkiksi Kesko, Nokian Renkaat, Valmet ja Alma Media.

Futuricella vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki lähtee onnellisista työntekijöistä, ja tahdommekin kannustaa jokaista kehittämään yritystä ja vaikuttamaan asioihin ympärillään. Arvostamme hyvää tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä, inhimillisen pituisia työpäiviä ja sitä, että Futurice tahtoo vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan. Teemme kaikkemme, jotta ihmiset pääsisivät työskentelemään heille mieluisissa projekteissa ja teknologioilla.

Lupauksemme sinulle:

 • Suomen paras työkulttuuri!
 • Mielenkiintoiset kotimaiset ja kansainväliset asiakkaat ja mahdollisuus vaikuttaa niiden tulevaisuuteen
 • Haastavia projekteja, joiden teknologiavalintoihin pääset vaikuttamaan
 • Fiksut työskentelytavat ja edellytykset parantaa niitä entisestään
 • Työkalut työ- ja vapaa-ajan tasapainon ylläpitämiseksi
 • Ei byrokratiaa, täysi läpinäkyvyys yrityksen toimintaan

Tarjoamme työntekijöillemme parhaiden työvälineiden, kattavan vakuutusturvan ja bonusten lisäksi lukuisia muita etuja, kuten:

 • Vapaaehtoistyöbonus omista Open Source -koodailustasi
 • Joustavat työajat ja -paikat (FutuHikelle Berliiniin? Anna palaa!)
 • Yrityksen tuki oppimisellesi, oli kyse sitten kirjojen ostamisesta, online-kursseista tai konferenssimatkoista ulkomaille
 • FutuLabs: 3D-tulostimet, tuoreimmat VR & AR -laitteet, rallipenkit & muut herkut kaikkien käytettävissä
 • Henkilökohtainen IT-budjetti, jolla voit hankkia esimerkiksi haluamasi puhelimen tai kuulokkeet
 • Säännölliset läppäriupgradet & mahdollisuus lunastaa edellinen työkoneesi edullisesti

Mitä mieltä?

Miellyttääkö kertomamme, tai jäikö mieleesi jotakin kysyttävää? Lähetä itsestäsi muutama rivi sähköpostilla osoitteeseen careers.tampere@futurice.com, tai täytä hakemus alla.

Kuulisimme sinusta erittäin mielellämme!

Apply for this position

Tell us about you

Please tell why you and us would be a great match. You can also add links to, for example, your GitHub, StackOverflow, LinkedIn, or portfolio.

Please keep the combined file size under 15 MB.

For more information, contact:

Mike Arvela Builder-gardener
+358 44 377 3550