Back to Industries

Maailman parasta julkishallintoa rakentamassa

Tulevaisuudenkestävä julkinen sektori luodaan yhdessä.

Futurice julkishallinnon tukena

Julkinen sektori on viimeisen sadan vuoden aikana ollut olennainen osa Suomen menestystarinaa. Julkishallinto on ollut mukana kasvattamassa maan inhimillistä pääomaa ja tehnyt Suomesta maan, jossa mahdollisuuksien tasa-arvo toteutuu paremmin kuin suuressa osassa maailmaa.

Suomen julkisella sektorilla on aina ollut sormi pulssilla ja vahva halu rakentaa yhteiskunnasta entistä parempi ja edistyksellisempi. Tänään tämä tarkoittaa palvelujen digitalisaatiota ja innovatiivista ajattelua.

Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi maailman parhaan julkisen sektorin

 • Data- ja pilvialustat
 • Asiakaskokemukset
 • Innovatiiviset ja dataohjautuvat organisaatiot
 • Älykkäät palvelut ja ekosysteemit
 • Modernit ohjelmistot

Opas tekoälyn hyödyntämiseen julkisella sektorilla

Miten voisimme uudistaa tekoälyn avulla julkista sektoria ihmislähtöisesti ja turvallisesti? Lataa oppaamme, jossa käymme läpi tekoälyn käyttötapauksia julkisella sektorilla.

Lataa opas

Futuricen lähestymistapa

 • Maailman parasta julkishallintoa ja ihmislähtöisiä palveluja rakentamassa

  Tavoite maailman parhaasta julkishallinnosta ja ihmislähtöisistä palveluista toteutuu yhdessä tekemällä. Tässä johdantokirjoituksessa kerromme, miten ketteriä ja motivoituneita organisaatioita luodaan, millä eväillä julkisesta sektorista tehdään houkuttelevampi työnantaja sekä kuinka kansalaisille tarjotaan parempia palveluja.

  Lue lisää
 • Ketterä ohjelmistokehitys auttaa vastaamaan nopeaan muutokseen

  Organisaatioiden datakyvykkyyden vahvistamisessa on kysymys ihmisten tekemän työn tukemisesta. Se tarkoittaa entistä ajantasaisempaa tilannekuvaa ja sujuvampaa työntekoa sekä oikeita päätöksiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tässä kirjoituksessa kerromme, mitä datakyvykkyys on, mitä se mahdollistaa ja kuinka sitä voidaan kehittää.

  Lue lisää
 • Tietojärjestelmän tärkein ominaisuus on ihmiskeskeisyys

  Yhteiskunnan muutokset edellyttävät julkisen sektorin ohjelmistotuotannolta nopeutta, mukautuvuutta ja ihmiskeskeisyyttä. Käytännössä näihin päästään vain ketterillä ohjelmistokehitysmenetelmillä. Tässä artikkelissa avaamme, mitä ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa, kuinka siinä onnistutaan ja mitä kaikkea se mahdollistaa.

  Lue lisää

Lean change creation

Käsikirja tarjoaa organisaation uudistajille käytännölliset ja toimiviksi todetut työkalut muutosten ketterään läpivientiin. Työkalut auttavat sinua etenemään vaikuttavasti ja onnistumaan, olitpa vasta suunnittelemassa uudistusta tai jo ehtinyt aloittaa.

Lue Lisää ja lataa

Julkishallinnon muutosjohtajan opas

Olemme koonneet Julkishallinnon muutosjohtajan oppaan avaamaan, miten julkishallinnon organisaatioiden uudistaminen ketteräksi, houkuttelevaksi ja vaikuttavaksi palveluntuottajaksi onnistuu käytännössä.

Lue Lisää ja lataa opas

Ota yhteyttä