Futurice logo

FutuRemote ohjelmistokehittäjä tai data engineer

Liity FutuRemote-joukkoon!

Tervehdys matkalainen! Etsitkö seuraavaa etappia urapolullasi? Olet tullut oikeaan paikkaan, meiltä löydät maan parasta matkaseuraa. Haluamme kuulla omista softaseikkailuistasi kaukaisilla hiekkalaatikoilla eksoottisten koodikielten parissa. Ehkä olet matkasi varrella huomannut, että mielesi tekisi jo palata kotiin. Et kuitenkaan halua menettää vapauttasi. Haluat työskennellä etänä, mutta pysyä tapahtumien keskipisteessä. Kuulostaa hyvältä, FutuRemote-mallilla se onnistuu. Missä päin Suomea oletkin, tervetuloa kotiin!

Me tarjoamme sinulle menestyksen avaimet

Kurkkaa sisään kansainvälisesti palkittuun työkulttuuriimme. Työskenteletpä sitten lähellä tai etänä, tunnet aina itsesi tervetulleeksi. Tästä näet miksi.

Välittämisen kulttuuri

Parasta Futuricella ovat työkaverit. Pääset työskentelemään loistavien ja lahjakkaiden ammattilaisten kanssa, jotka jakavat intohimosi luoda yhä parempaa digitaalista tulevaisuutta. Pidämme myös huolen omistamme! Jokainen futuricelainen tuo oman kortensa kekoon yhteisömme rakentamiseksi. Yksilölliset urapolut lisäävät ainutlaatuisen sävyn kulttuuriimme – meiltä löytyy osaajia yli 40 maasta!

Luottamus ja läpinäkyvyys

Kulttuurimme perustuu perisuomalaiseen luottamukseen. Olet luottamuksen arvoinen heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Kaikki yritykseen liittyvä on avoimesti esillä (vaatteet pidetään kuitenkin päällä toimistolla). Tekkitiimiläiset työskentelevät tiiviissä yhteistyössä kehittäjien, analyytikoiden, bisneskonsulttien ja asiakkaiden kanssa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Katso uusimpia projektejamme.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme kasvattaa joukostamme seuraavan sukupolven digitaalisia johtajia, joten olet oikeassa paikassa oppiaksesi uutta. Pääset kehittämään huippupalveluja ympäristössä, joka tukee jatkuvaa oppimista ja ideoiden pallottelua kollegojen kanssa. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme sinulle runsaasti tilaisuuksia kehittää taitojasi ja laajentaa osaamistasi.

Miltä oma urapolkusi näyttää?

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli sinulla on vahva ohjelmointitausta ja palava tahto oppia uutta. Sinun ei tarvitse olla softaguru, mutta haluat kasvaa sellaiseksi.

• Sinulla on vahva ymmärrys nykyaikaisesta ohjelmistokehittämisestä. Koodarin tulee ymmärtää ja hallita ohjelmistojen kehittäminen pilviympäristössä aina koodauksesta käyttöönottoon saakka. Sinun ei tarvitse vielä olla asiantuntija, mutta sinun täytyy ymmärtää pääperiaatteet hyvin.

• Osaat muutaman ohjelmointikielen hyvin. Saat luotua ohjelmointikielillä hyödyllisiä ominaisuuksia aivan alusta lähtien. Ymmärrät kielten perusperiaatteet, ja osaat yhdistää laatimasi koodin tietokantoihin ja muihin ulkoisiin järjestelmiin. Tunnet kielten vahvuudet ja heikkoudet, ja tiedät kuinka niitä käytetään reaalimaailmassa.

• Olet innostunut ohjelmoinnista. Motivaatio on menestyksen avain. Haluamme ihmisten nauttivan työstään, joten toivomme myös sinun innostuvan kaikista projektin työvaiheista. Kunhan sinulla riittää sisäistä paloa oppia uusia asioita, haastavatkaan tilanteet eivät muodostu ongelmiksi. Mikä tärkeintä, olet tiimipelaaja.

• Asetat palvelujen käyttäjät etusijalle. Tämä on meille todella tärkeää. Työskentelemme digitaalisten palvelujen parissa, joten kehitämme ohjelmistoja ihmisten jokapäiväisen elämän tarpeisiin. Sinun on tärkeää ymmärtää, kuka ohjelmistoja käyttää ja miksi.

• Tuot oman sävysi kulttuuriimme. Kulttuuri määrittelee meidät. Se heijastaa yhteisiä arvojamme: välittämistä, luottamusta, läpinäkyvyyttä ja jatkuvaa kehittymistä. Se on liima, joka pitää meidät yhdessä ja tekee meistä vahvempia, yksi uusi osaaja kerrallaan. Meille on tärkeää, ettet vain sovi joukkoon, vaan myös rikastutat kulttuuriamme.

Oletko valmis seuraavaan vaiheeseen?

Tarjoamme nykyisille ja uusille työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä täysin etänä mistä päin Suomea tahansa. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä tarjota mahdollisuuksia työskennellä Suomen ulkopuolella, mutta takaamme, että pääset osaksi kansainvälistä ja monimuotoista työyhteisöä siitä huolimatta. FutuRemotelaisena voit tavata kolleegoitasi kasvokkain useissa järjestämissämme tapahtumissa, joihin olet luonnollisesti tervetullut. Kehitämme etätyö- ja hybridi-malleja jatkuvasti, sillä meillä on vahva jatkuvan oppimisen ja kehttämisen kulttuuri. Odotamme innolla, että kuulemme myös sinun näkemyksiäsi ja toiveitasi aiheesta.

Jos näet itsesi yhtenä meistä, laita viestiä tulemaan! Kerro meille kuka olet, mistä tulet ja mihin haluat suunnata urallasi. Mitä jo osaat ja mitä haluat oppia seuraavaksi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä:

Jussi Hacklin, Vice President, Helsinki

jussi.hacklin@futurice.com

+358 50 464 1111

Luodaan yhdessä urasi Futuricella

Luodaan yhdessä urasi Futuricella Futurice on uudenlainen innovaatiokonsulttiyritys, jolla digitaalisuus ulottuu aina ytimeen asti. Saamme digitaaliset ratkaisut eloon keskittymällä huippuluokan käyttäjäkokemukseen ja vuorovaikutukseen.Ajattelemme tekemällä ja teemme ajattelemalla. Työllämme on merkitystä ja vaikutusta koko yhteiskuntaan. Auttamalla asiakkaitamme menestymään luomme yhdessä parempaa tulevaisuutta.Ihmiset ovat meille kaikki kaikessa. Tahtotilamme on olla ylivoimainen oppimisalusta, joka tuo ihmisistä esiin parhaat puolet. Uskomme, että moninaisuus ja yhdenvertaisuus ovat tärkeitä tekijöitä yrityksemme menestykselle. Toivotamme tervetulleiksi hakijat monista erilaisista lähtökohdista, sillä haluamme palkata, kehittää ja pitää luonamme alan lahjakkaimmat osaajat

  • About
  • Services
  • Case Studies
  • Blog
  • Contact
  • Join us

Contact

© 2021 Futurice. All Rights Reserved | Legal disclaimer | Impressum

Futurice logo

Future. Co-created.