Futurice logo

Ohjelmistokehittäjiä julkishallinnon hankkeisiin

Liity joukkoomme

Oletko sinä seuraava futulainen? Haemme joukkoomme tekijöitä, joilla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja halua tehdä työtä kiinnostavien julkishallinnon ja terveydenhuollon projektien parissa.

Minkä parissa nyt työskentelemme

• rakennamme kestävää joukkoliikennettä uudistamalla HSL:n ja TVV Oy:n lippu- ja maksujärjestelmää.

• toteutamme uuden asioinnin järjestelmän koko Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan palveluiden käyttöön. Sillä hoidetaan ja hallitaan melkein sadantuhannen oppijan ja heidän huoltajiensa asiointia sekä kommunikointia Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen järjestämien palvelujen kanssa.

• kehitämme Terveystalolle useita erilaisia mobiilipalveluita ja ennakoivaa terveydenhuoltoa.

Ja paljon muuta! Jos sinua kiinnostaa miten lähestymme digitaalista murrosta julkishallinnon saralla, tutustu Julkishallinnon muutosjohtajan oppaaseemme.

Läpi maamme historian julkinen sektori on ollut mukana ajamassa muutosta parempaan. Yli sadan vuoden työn tulos on yksi maailman menestyneimpiä, tasa-arvoisimpia ja onnellisimpia maita. Suomen julkinen sektori on maailman mittakaavassa ollut rohkea uudistaja. Meillä pääset auttamaan tämän tarinan seuraavien lukujen kirjoittamisessa. Kehityksen ja muutoksen seuraavan aallon harjalla ovat moderni teknologia, ihmisläheisemmät ja käyttäjälähtöisemmät palvelut sekä kokonaisvaltainen työskentelytapojen muutos.

Mitä tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme kannustavan yhteisön sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi. Löydät meiltä takuulla mukavia uusia kollegoita, mutta jos haluat, niin voimme rekrytoida myös koko nykyisen tiimisi. Meillä on mahtavat toimistot Tampereella ja Helsingissä, mutta voit myös perustaa FutuOutpostin toiseen kaupunkiin ja tehdä töitä joustavasti myös kotoasi käsin - mistä päin Suomea tahansa. Tarjoamme tarvittavat työvälineet ja varmistamme, että pääset osaksi yhteisöämme lankoja pitkin. Etätyöläisenä olet tietenkin myös tervetullut toimistoille ja tapahtumiin milloin tahansa. Tai ehkä haluat tehdä välillä töitä Saksan tai Ruotsin toimistoiltamme käsin? Sekin käy - heti kun se on koronatilanteen puolesta mahdollista.

Mitä toivomme sinulta

Taustaltasi voit olla esimerkiksi full stack -devaaja, arkkitehti, Data Engineer, front- tai backend-koodari, Agile Coach… Meillä ei lokeroida ihmisiä tittelin mukaan, eli roolisi muodostuu sen mukaan, mitä osaat, mitä haluat oppia ja mihin suuntaan haluat kehittyä urallasi.

Teknologioiden suhteen olemme agnostikkoja, mutta törmäät meillä todennäköisesti ainakin seuraaviin: Javascript, Node.js, React, Typescript, Python, Java, React Native, .NET, C#, Angular, Vue.js, Swift, Kotlin. Pilviteknologioissa toimimme niin AWS:n, Azuren kuin Googlenkin alustoissa ja olemme rakentaneet sertikaattiohjelmia, jotta voit halutessasi kehittää omaa osaamistasi entisestään. Kollegamme Kalkin ajatuksia sertifikaattiohjelmistamme voit lukea täältä.

Meille tärkeää on tehdä työtä, jolla on merkitys. Riku Kokko työskentelee Futuricellä ohjelmistokehittäjinä julkishallinnon projekteissa ja pohtii työnsä merkityksellisyyttä seuraavasti:

"Julkisen sektorin projektit ovat siitä kivoja, että usein niissä pääsee tekemään yleishyödyllisiä palveluita meidän kaikkien hyväksi. Vaikka projektin tiimellyksessä työn merkityksellisyyttä ei päivittäin ehkä mietikään, se vaikuttaa kuitenkin omaan motivaatioon taustalla.

Julkishallinnon palveluiden käyttäjänä on ollut mahtava huomata, että myös tämän palvelun rakentamisessa olen itse ollut mukana. Olen voinut jakaa oppimaani Futuricen muissa projekteissa myös eri toimialoilla

Olen tykännyt olla mukana ns. green field -projekteissa julkishallinnossa, joissa käytetään verrattain uusia teknologioita ja ketteriä menetelmiä.” Riku.

Jos sinua kiinnostaa näköalapaikka julkisen sektorin digimurrokseen yrityksessä, jossa pyrimme elämään välittämisen, luottamuksen, avoimuuden ja jatkuvan kehittymisen arvojamme todeksi jokaisena päivänä, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä:

Katja Metsola, VP, Public sector and Health

katja.metsola@futurice.com

+358 40 745 3770

Luodaan yhdessä urasi Futuricella

Luodaan yhdessä urasi Futuricella Futurice on uudenlainen innovaatiokonsulttiyritys, jolla digitaalisuus ulottuu aina ytimeen asti. Saamme digitaaliset ratkaisut eloon keskittymällä huippuluokan käyttäjäkokemukseen ja vuorovaikutukseen.Ajattelemme tekemällä ja teemme ajattelemalla. Työllämme on merkitystä ja vaikutusta koko yhteiskuntaan. Auttamalla asiakkaitamme menestymään luomme yhdessä parempaa tulevaisuutta.Ihmiset ovat meille kaikki kaikessa. Tahtotilamme on olla ylivoimainen oppimisalusta, joka tuo ihmisistä esiin parhaat puolet. Uskomme, että moninaisuus ja yhdenvertaisuus ovat tärkeitä tekijöitä yrityksemme menestykselle. Toivotamme tervetulleiksi hakijat monista erilaisista lähtökohdista, sillä haluamme palkata, kehittää ja pitää luonamme alan lahjakkaimmat osaajat

  • About
  • Services
  • Case Studies
  • Blog
  • Contact
  • Join us

Contact

© 2021 Futurice. All Rights Reserved | Legal disclaimer | Impressum

Futurice logo

Future. Co-created.