Back to Open positions

Senior/Lead Full-Stack Developer vaihteleviin projekteihin

Oletko kokenut full-stack kehittäjä, joka innostuu tiimityöskentelystä ja asiakaslähtöisestä räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämisestä? Haemme tällä hetkellä useampaa Senior/Lead Full-stack kehittäjää hyppäämään mukaan erilaisiin projekteihimme esimerkiksi vähittäiskaupan, median tai teollisen toimialan projekteissa! Lue lisää roolista ja projekteista ja hae tehtävää urasivujemme kautta!

Mitä tarjoamme sinulle

Senior/Lead Full-stack kehittäjän roolissa kannat vastuuta asiakasprojektien suunnittelu- ja ohjelmointityöstä sekä toimit asiakkaan kokeneena neuvonantajana teknisissä ratkaisuissa. Roolissasi yhdistyy niin konsultointi, ohjelmistokehitys kuin tiimityöskentely. Osaavien tiimiemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme paitsi loistavat digitaaliset ratkaisut, myös autamme heitä saamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen ja hyödyn organisaatiolleen.

Kokeneena ohjelmistokehittäjänä pidät osaltasi huolta tiimin onnistumisesta ja olet myös tukemassa ja sparraamassa tarvittaessa muita tiimiläisiä projektityöskentelyssä ja kehitystyössä. Olemme teknologia-agnostinen ympäristö, jossa projektin tekniset valinnat ja päätökset tehdään asiakkaan tarve ja paras mahdollinen ratkaisu edellä yhdessä tiimin kanssa. Meille on tärkeää olla aktiivisesti yhteydessä asiakkaan kanssa koko tiimin tasolla.

Tällä hetkellä meillä on jo tiedossa muutama projekti eri toimialoilta, joihin etsimme tiimiin vahvistusta. Projektisi voi olla esimerkiksi jokin näistä:

  • Media-alan projektit liittyvät mm. digitaalisten asiakaspalveluiden kehittämiseen ja/tai verkkoviestinnän alustoihin
  • Vähittäiskaupan projektissa työskennellään tuotedatan ja tuotevalikoiman hallinnan digitaalisten palveluiden parissa

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kotitoimistosi voi olla Helsinki tai Tampere. Työskentelemme joustavasti hybridissä. Projektien osalta työskentelytavat sovitaan asiakaskohtaisesti, osan projekteista painottuessa etätyöskentelyyn ja toisaalta työ voi edellyttää jonkin verran satunnaista läsnätyötä asiakasorganisaatioissa.

Roolissa onnistumisen avaimet

Odotamme sinulta vankkaa useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehitystyöstä ja myös intoa laajentaa ja/tai syventää teknistä osaamistasi. Sinulla on kokemusta laajoista projekteista web- ja/tai mobiiliapplikaatioiden tai palveluiden parissa työskentelystä, ja sinulla on näkemystä arkkitehtuurin kehittämisen tasolla. Olet asiakasorientoitunut ja haluat panostaa laadukkaaseen yhteistyöhön ja viestintään niin projektitiimissä kuin asiakasrajapinnassa, ja ketterät menetelmät ovat sinulle mieleinen lähestymistapa, kuten Scrum ja Kanban. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Käytetyt teknologiat vaihtelevat edellä mainittujen projektien välillä, mutta valtaosassa projekteista on käytössä tällä hetkellä React, Node.js ja TypeScript, joista toivomme sinulta löytyvän kokemusta. Lisäksi toivomme että pilvipalveluiden osalta, että AWS ja/tai Azure ovat sinulle tuttuja. Muut teknologiat joiden osaaminen katsotaan eduksesi ovat:

  • Java, CSS, Python, Scala, Go, Play
  • Kubernetes, Terraform
  • Postgre, SQL, GraphQL, Redis
  • MobX
  • GCP

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta urallasi? Siinä tapauksessa odotamme innolla että pääsemme kuulemaan sinusta lisää! Hae tähän rooliin lataamalla hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Viestimme päätöksistä ja avaamme keskusteluja hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Hakulomakkeemme on nopea ja helppo täyttää: lisää vain yhteystietosi ja lataa liitteeksi hakudokumenttisi. Hakudokumenteiksi toivomme CV:tä ja hakemuskirjettä, jossa kuulemme mielellämme lisää sinusta, urastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja miksi kiinnostuit tästä roolista Futuricella! Hakemusta varten olemme myös koonneet muutamia vinkkejä. Voit halutessasi myös lisätä mukaan linkin Githubiin ja/tai LinkedIn-profiiliisi ja jakaa muita tärkeäksi katsomiasi liitteitä.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan loputtua. Rekrytointiprosessiimme kuuluu useampi haastattelu, jotka voidaan pitää etänä tai toimistollamme ydinkeskustassa. Ensimmäisessä haastattelussa tarkoituksena on tutustua, keskustella kokemuksestasi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja kertoa lisää meidän roolista, projekteista ja arjesta Futuricella. Toisessa haastattelussa sukellamme vielä syvemmälle ammatilliseen osaamiseesi ja kokemukseesi teknisessä haastattelussa, ja rekrytointiprosessin loppuvaiheessa keskustelemme lisää mahdollisista projekteista, joihin uusi tiimikaveri voisi hypätä! Tarkoituksena on, että läpi rekrytointiprosessin pääset tutustumaan useampaan tulevaan kollegaan ja saat monipuolisen käsityksen roolista, vastuistasi, odotuksista ja siitä, millainen työarki sinua mahdollisesti odottaa Futuricella!

Mikäli sinulla on kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä rekrytointitiimiimme: recruitment@futurice.com

Olemme Futurice, tuloksiin keskittynyt digitaalisen muutoksen tekijä.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan merkittävimmät ongelmansa ja löytämään tapoja vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Meillä on uniikki organisaatiokulttuuri ja vahvat arvot: luottamus, läpinäkyvyys, välittäminen ja jatkuva kehittyminen. Yhteisömme on loistava alusta kehittymiselle ja tarjoamme kattavat oppimis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mahdollistaen ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun kaikille. Toimintaamme ohjaa selkeät monimuotoisuustavoitteet ja eettiset toimintaperiaatteet. Meillä saat inspiraatiota erilaisista näkökulmista: jokainen futuricelainen yksilöllisellä tarinallaan tuo oman jälkensä monimuotoiseen kulttuuriimme.

Vuonna 2000 perustetussa yrityksessämme työskentelee noin 800 monipuolisista taustoista ponnistavaa asiantuntijaa yli 60:stä eri maasta. Juuremme ovat Pohjoismaissa, asenteemme globaali ja toimimme ympäri Eurooppaa.

Come as you are As an ultimate learning platform that empowers people to become a better version of themselves, we believe that diversity and inclusion are important to our company's success. We seek to recruit, develop and retain the most talented people from a diverse pool of candidates. We welcome applications from everyone, regardless of their race, religion, national origin, sexual orientation, gender identity, age, medical condition, or other non-merit factors - we care for each other!

Join us!

Contact us