Futurice logo

Better place to work: let's make it together!

|Culture

Portrait of Hanno Nevanlinna
Hanno Nevanlinna

Director of Culture, Service Innovation Coach

Woo, Futurice was just selected as the best workplace in Finland! It feels good to be recognized also by an outside party that we are going to the right direction.

Our passion is to make our workplace and all the workplaces in Finland better. Therefore we want to share you how we do it - and we would love to learn of your ways of doing it as well. Please contact us and let's set up a meeting to talk more about how to make the world a better place to work: Hanno Nevanlinna (hanno.nevanlinna@futurice.com) or Lenita Lempainen (lenita.lempainen@futurice.com).

Below you can find all our people's open comments (uncut) from the great place to work survey. Hopefully you can catch something from there for your organization!

And the press release can be found from here.

"Ainutlaatuiset edut ja halukkuus tarttua epätavallisiinkin ajatuksiin, esim. Viikko Berliinissä"

"Bonusjärjestelmän avoimuus ja reiluus, toki enemmänkin saisi tulla aina :)"

"Uusi mentorointimalli vaikuttaa hyvältä mutta aika näyttää. Äärimmäisen positiivista on HR:n halu ajatella asioita perinteisen laatikon ulkopuolelta tässäkin kohtaa"

"Avoin kulttuuri ja aito fiilis siitä ettei tarvitse pyrkiä directoriksi voidakseen vaikuttaa asioihin yrityksessä."

"hyvin vahva keskinäinen luottamus"

"avoimuus ja johdon toiminnan huikea läpinäkyvyys"

"pitkäjännitteinen, sitoutunut johto"

"ihmiset"

"Johdon kommunikointi/tiedotus on avointa ja mutkatonta"

"Asiakkaan tiloissa työskentelevistä pidetään erittäin hyvin huolta"

"Meillä on paljon kaikkenlaista pientä kivaa piristämässä työpäiviä/-viikkoja"

"monipuoliset edut: lounas- ja liikuntasetelit, alennukset badgea näyttämällä (mm. kuntosalialennus), mahdollisuus varata yrityksen saunatilat omaan käyttöön vapaa-ajalla, joustavat työajat, uusi sisäpuutarha/metsä (jossa voi pitää pieniä neuvotteluja/rentoutua), sauna lämmin aamuisin (vuorot miehille ja naisille erikseen), kampaaja käy säännöllisesti toimistolla, samoin hieroja, viikottainen aamiainen, kuukausittainen pizzapäivä, monipuolinen biletarjonta (futubileet, pikkujoulut, kesäpäivät, family friday jne), torkku/venyttelyhuone"

"mahdollisuus vaikuttaa: kaikesta kerätään palautetta, ja sen pohjalta todella tapahtuu muutoksia"

"hyvä ilmapiiri"

"Työyhteisössä aito välittämisen tunne, niin kanssatyöntekijöiltä, kuin johdoltakin"

"Hyvä, rennonletkeä meininki. Porukka viihtyy myös vapaa-aikanaankin, ja keskusteluja voidaan jatkaa vaikka pubirundilla"

"Mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviinsä. Johto pyrkii osaltaan järjestämään (toki mahdollisuuksien mukaan) työntekijää motivoivia ja mielekkäitä projekteja / tekemistä"

"Ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet monipuoliset, fiksusti rakennettu urapolkumalli. Palkkaus tasa-arvoinen (ja uramallia seuraileva), eikä suosi pelkästään 'taitavia palkkaneuvottelijoita'"

"Aktiivinen ja hyvin toimiva virkistystoiminta, joka järjestää paljon erilaisia mielekkäitä ja hauskoja tapahtumia"

"Monipuoliset työsuhde-edut, toimiva & kannustava bonusjärjestelmä"

"Poikkeuksellinen joustavuus työajoiss ja muissa järjestelyissä ja muu joustavuus"

"Aito avoimmuus läpi organisaation."

"Arkipäivän mukavuudet: Premium-tason kahvit ja teet ym., lämmin sauna aamuisin, aamiaiset, mahdollisuus ottaa välipalaa, mahdollisuus hierontaan ja kampaajaan toimistolla ym."

"Tunne aiitä, että on etuoikeutettu työskennellessään erityisessä työpaikassa."

"Firman halu muuttaa alaa ja esimerkillään työnantajakulttuuria myös muissa yrityksissä."

"Luotetaan ihmisiin ei ole pelkkä sanonta, vaan se on myös monella tavalla pistetty konkreettisesti käytäntöön. Firman johto on todella sisäistänyt sen, että paras työtulos (ja siten yrityksen tulos) saavutetaan sillä, että varmistetaan, että työskentely itsessään on niin mukavaa kun voi vain olla."

"Loma-aikoja saa järjesteltyä melko vapaasti."

"Paljon vapautta ja vastuuta."

"1) Minulla on vielä opiskelut kesken, mutta missään vaiheessa en ole kokenut, että työnteko opiskelun ohessa (eli opiskelu työnteon ohessa) olisi ollut este työnantajalleni. Tunnen saavani kannustusta valmistumiseen; kun olen tarvinnut keskittymistäni kokopäiväiseen opiskeluun, on viikoista muutamiin kuukausiin mittainen palkaton opintovapaa järjestynyt ilman työsuhteen katkaisemista. Lisäksi valmistumiseen kannustetaan järjestämällä dippaleiri eli parin kuukauden palkallinen jakso, jossa lopputyöntekijät vapautetaan muista työtehtävistä ja tuodaan yhteen tekemään loppututkintonsa kirjallinen osa valmiiksi vertaistuen voimin."

"2) Liikkumiseen ja urheiluharrastuksiin kannustetaan. Erilaisiin urheilutapahtumiin kannustetaan osallistumaan korvaamalla niistä aiheutuneet kulut. Kesän mittaan järjestimme jälleen ns. Futuolympialaiset, joissa vuorotellen milloin mistäkin lajista kiinnostuneet futulaiset veivät muut halukkaat työpäivän jälkeen tutustumaan eri urheilulajeihin tai liikuntamuotoihin. Firma osallistui tarjoamalla osallistujille eväät mukaan ja palkitsemalla aktiivisimmin mukana olleet kesän päätteeksi. Samoin esimerkiksi työmatkapyöräilyä tuetaan, mitä varten toimiston sauna on lämmin joka aamu."

"3) Futu-porukka on muutenkin aktiivista järjestämään erilaisia tapahtumia – oma-aloitteisesti järjestettyä vapaa-ajantoimintaa tapahtuu nykyään jos ei ihan viikoittain niin useammin kuin kerran kuukaudessa. Ne voivat olla pelailutilaisuuksia, kokkailua, oluiden maistelua tai esitelmä- tai keskustelutilaisuuksia aiheista työn läheltä tai kauempaa. Ilmoilla on hiljattain ollut myös keskustelua Futu-bändin elvyttämisestä."

"4) Vuosia jatkunut perinne jatkuu yhä, eli kerran viikossa, joka keskiviikkoaamu, työpäivä alkaa klo 9.00–9.30 järjestettävällä Futu-aamiaisella, jossa keskustelunaihe on vapaa ja tunnelma rento. Lisäksi kerran kuussa pidetään FutuFriday eli teemaperjantai, jona firma tarjoaa lounaspizzat, nähdään tai pidetään muutama workshop ja presentaatio (aihe pitäjänsä parhaaksi näkemä), vaihdetaan videon välityksellä kuulumiset Helsingin, Tampeen ja Berliinin toimistojen kesken, ja haastatellaan toimitusjohtajaa avoimin kysymyksin Ask the CEO Half-an-hour-sessiossa. Kaikkina muinakin perjantaina toimiston jääkaappi muuten tarjoaa perjantaioluet työpäivän päätteeksi. :)"

"5) Futurice on tähän päivään saakka karsinut tehokkaasti työnteon tieltä kaikkea sitä byrokratiaa ja jähmeyttä, mihin muilla tuntemillani työnantajilla usein kuluu aikaa. Esimerkiksi laskuja ei tarvitse hyväksyttää esimiehellä vaan jokainen firman luottokorttia käyttävä tekee itse arvionsa, onko meno tarpeellinen vai ei. Muutenkin Futuricen organisaatiohierarkia on erittäin matala (3 tasoa!) ja esimiesten kanssa on helppo olla tekemisissä. Ylläpidosta vastaava IT-tiimimme on erittäin vastaanottavainen ja altis korjaamaan sekä juuri sillä hetkellä haittaavan henkilökohtaisen ongelman että sen taustalla olevan, jonka pian kohtaisi joku muukin futulainen. Arvostan myös sitä tosiasiaa, että saan käyttää ja itse päivittää parhaaksi näkemääni omenanmakuista työkonettani enkä joudu tyytymään minkään ulkoisen palveluntarjoajan asettamiin päivityssykleihin ja laitteisiin."

"Tämä on ehdottomasti paikka, jossa vallitsee hyvä ilmapiiri varsinaiseen työntekoon eli asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen!"

"Aito kiinnostus siihen, että työntekijöillä olisi niin henkisesti kuin fyysisestikin hyvä ynpäristö tehdä työtään. Työntekijöiden näkemyksiä kuunnellaan ja pyritään mahdollisuuksien mukaan tekemään työntekijöiden toivomia hankintoja, esim. uudet työtuolit. Tässä työpaikassa on poikkeuksellisen hyvä ilmapiiri, huumori kukkii ja jokainen saa olla oma itsensä. Rekrytoidaan henkilöitä, jotka sopivat joukkoon ja tässäkin kuunnellaan työntekijöiden näkemyksiä siitä, onko haastateltu henkilö tiimiin sopiva vai ei."

"Aktiivinen pyrkimys eliminoimaan turhat hallinnolliset prosessit ja järkeistämään niitä välttämättömiä, jotka ovat kömpelöitä / ikäviä."

"Alalle poikkeuksellisen korkea luottamus työntekijään."

"Arvostan erityisesti yleistä halua viedä asioita eteenpäin ja tehdä asiat hyvin - positiivisella asenteella. Voin luottaa siihen, että kollegat antavat täyden panoksensa työtehtäviin."
"Meillä on myös hemputin mukava fudisjoukkue."

"Asiat toimivat. Ihmiset ovat osaavia, fiksuja ja mukavia. On ollut mahdollista tehdä myös kiinnostavia asioita, jotka eivät liity suoraan työtehtävään ja on ollut mahdollista vaikuttaa työtehtäviin."

"Asioiden tila on mahdollista helppo johdon tukemana, jos oikeasti tarvetta. Hyvä mahdollisuus tehdä juuri niitä asioita, joita itse haluaa. Poikkeuksellisen hyvät työsuhde-edut työntekijöille."
"Avoimmuus ja työntekijöiden motivointi: työntekijöitä ohjataan aktiivisesti kehittämään itseään ja organisaatiota."

"Avoimuus, kaikesta firman toiminnasta kerrotaan. Kynnys kysyä johdolta on myös matala. Sellainen olo että voisi mennä kysymään mitä vaan. (Ja myös saa vastauksen. Jos ei heti niin pian kuitenkin.)"

"Best balance work/private life ever :"

" - COMPLETELY free schedule"

" - Opportunity to have a permanent part-time contract"

" - Opportunity to take a leave whenever you want"

"Best parties, friends are invited as well as customers and employees from other companies in the same business, there is food and drinks for everyone."

"Very highly skilled but still very humble people."

"Pool table, sauna, video games, free fruits at will, free cookies at will, free juices at will, ..."

"Breakfast buffet every Wednesday"

"Special event every first Friday of the month : company offers lunch, pizza, salads, ... we have talks, workshops, coding sessions, ...."

"Once a year, our CEO invites everybody individually to have a talk with him, give feedback, suggestions, and he explains the strategy to each and every one ..."
"And so much more ........"

"Erinomainen panostus HR-työhön! Loistavat mahdollisuudet keskustella ylemmän johdon kanssa! Uskomaton läpinäkyvyys johdon toimintaan! Erityislaatuinen rekrytointiprosessi, jossa varmistetaan uusien työntekijöiden sopivuus! Tampereen tiimi on täysin ainutlaatuinen upean tiimihengen ja osaamisen osalta!"

"Erittäin suuret mahdollisuudet vaikuttaa työhön ja projekteihin, jos haluaa."

"Erityisen hyvän työpaikan työpaikastani tekevät yrityksen arvot, mielekkäät työtehtävät, mukavat ja ammattitaitoiset työntekijät sekä laaja tarjonta vapaa-ajantoimintaa. Lisäksi paljon muita kivoja etuja, kuten yhteinen aamupala kerran viikossa, palkkapäivänä pizzaa, liikuntasetelit, paljon erilaisia tapahtumia jne."

"Futurice is really unique IT company. Top managers and company owners are the same guys who created company 11 years ago and they REALLY trying to build company that balances three factors: People - Customers - Company finances. Every single day people are discussing how to make company work better."

"Futuricella on ainutlaatuinen, avoin ja mutkaton kulttuuri, josta kerron mielelläni myös ystävilleni ja tutuilleni."

"Futuricella on mahtava tekemisen meininki."

"Futuricella on helppo kehittää omaa uraa siihen suuntaan, mihin itse haluaa. Yritys tarjoaa siihen erinomaiset puitteet. Itse olen päässyt jo aivan juniorina tekemään tiiviisti töitä johtoryhmän ja hallituksen kanssa - ja olen kokenut, että minut on otettu mukaan tasa-arvoisena työkaverina eikä junnuna."

"Firman yhteiset aamiaiset, FutuFridayt + payday-pizzat, erilaiset yhteiset juhlat ja muut tapahtumat luovat mainiot puitteet yhteisöllisyyden ja hyvän tekemisen meiningin kasvattamiseen."

"Futuricella jokaiseen luotetaan ja luottamus myös osoitetaan oikeilla teoilla ja toimintatavoilla: yrityksen kaikki luvut ovat julkisia; jokaisella työntekijällä on oikeus tehdä päätökset, jos heillä on paras tieto päätöksen kannalta oleellisista asioista - ts. kaikki ylimääräinen byrokratia on poistettu; jokainen työntekijä saa myös oman firman luottokortin..."

"Futuricella välitetään ihmisistä aidosti. Se näkyy erilaisina järjestettyinä aktiviteetteina ja mahdollisuuksina (esim. aamiaiset, sauna- ja keittiötilat), erilaisina etuina (esim. joustavat lomailu- ja perhevapaamahdollisuudet ja erinomaiset vakuutukset), mutta myös päivittäisinä tekoina (esim. Futuricella on vahva positiivisen palautteenantokulttuuri, jonka toteuttamisessa toimitusjohtajamme on varmasti yksi malliesimerkkejä)."

"Henkilökunnan samanhenkisyys. Ihmiset pitävät työnteosta ja ovat oikeasti kiinnostuneita näistä jutuista myös työajan ulkopuolella. Toisin sanoen mä oon vaan töissä täällä -asennetta ei tule vastaan."

"Huumori, kulttuuri. Tietynlainen design sensibility kaikessa tekemisessä. Kaikki ymmärtävät, että pyrimme tekemään jotain todella hyvää. Lisäksi asiat tehdään meille työntekijöille mahdollisimman helpoiksi, voimme keskittyä olennaiseen."

"Hyvin menee jee jee"

"Ihmiset, innostuneisuus, kunnianhimo. Halu olla paras mutta kuitenkin omalla tavallamme jalat maassa. Monet projektit ovat sellaisia, joissa on suorastaan kunnia saada olla mukana."
"Työajan ulkopuolella kulutamme huomattavia määriä aikaa työkavereiden kanssa ihan vapaaehtoisesti. Usein puhutaan firman asioista, ja epäkohdat nähdään, epätoivoon vaipumisen sijaan, haasteina ja paikkoina kehittyä. Monet firman toimintaa kehittävät asiat ovat lähteneet juuri tällaisista spontaaneista illanvietoista."

"Kaikessa tekemisessä huokuu avoimuus. Ei pelkästään sisäisessä kommunikaatiossa ja päätöksenteossa, mutta näin halutaan toimia myös ulospäin asiakkaiden suuntaan mikä on erityisen hienoa. Tämä tuntuu käsittämättömältä normaaleihin isoihin firmoihin ja kankeisiin tapoihin tottuneelle."

"Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa yhdenvertaisesti yhtiön tulevaisuuden suunnitelmiin ja operatiiviseeen tekemiseen ja tämä myös toimii mutkattomasti yhtiössä."

"Kaikki työntekijät ovat hemmetin hyviä tyyppejä. Tuntee olevansa erittäin fiksussa porukassa ja motivaatio pyrkiä itsekin hyviin suorituksiin nousee."

"Koen että Futuricen johto aidosti uskoo että pitämällä työntekijät tyytyväisinä, saadaan myös aikaan paras tulos. Meillä lähtökohtaisesti luotetaan siihen että jokainen tekee parhaansa, jolloin ei ole tarvetta valvoa ja johtaa niin paljon. Tämä antaa tarpeeksi liikkumavapautta, jotta työntekijä (näin uskoisin) tuntee saavansa olla mukana päättämässä asioista, ja voivansa omalta osaltaan olla mukana kehittämässä Futuricea vielä parempaan suuntaan."

"Kun tulin uutena työntekijänä taloon, joka ikinen ihminen toimitusjohtajaa myöten tarjoutuivat auttamaan minua ja saivat oloni tuntumaan todella kotoisaksi. Joka päiväisessä projektityössä Futulaiset auttavat aina toisiaan ja asiakkaita eikä kenenkään tarvitse huolehtia yksinjäämisestä. Yleisilmapiiri on aina ilmoinen ja kenen kanssa vaan voi jutella. Olen oikeasti ylpeä firmastani!"

"Lähestulkoon täydellinen läpinäkyvyys päätöksenteossa."

"Last Friday I launched a initiative to have the long term corporate goals decided upon by all employees together is an election. I could do this not because I was in upper management but because I had an idea, passion and the management just said 'great, go for it!' and this saturday I was able to use the companies' sauna and kitchen space for a private party without any rent or anything. This is a standard option open to all employees. Yes this is an unusual place to work!"

"Mageet värkit, smoothiet jääkaapissa, TaxiButton!"

"Mahtava yhteishenki ja toisista välittäminen! Viikottaiset fiiliskierrokset, joissa käsitellään myös työn ulkopuoliset asiat ja reagoidaan heti jos on tarvetta."
"Tekemisen meininki ja mielenkiintoisten projektien etsiminen jokaiselle. Pyritään aina löytämään projekti joka vastaa henkilökohtaisiin kehittymistavoitteisiin ja kiinostuksiin."
"Matala hierarkia: johtoa ei mielletä esimiehiksi, vaan ensisijaisesti työkavereiksi - toimitusjohtajaa myöten."

"Mahtava yhteishenki. Kaikki asiat yritetään tehdä ajatuksella. Kommunikointia rohkaistaan aktiivisesti, johto läsnä ja kuka tahansa voi (ja uskaltaa) nykiä hihasta. TJ pitää kaikkien kanssa pienen juttutuokion. Kaikessa pyritään toimimaan avoimesti ja läpinäkyvästi."

"Mahtavaa tulla työpaikalle, jossa ihmiset oikeasti antavat toisilleen positiivista energiaa. Vaikka olisi itsellään huono aamu, niin töihin on kiva tulla kun tietää että siellä odottaa iloinen ja positiivinen meininki"

"Management really gets it: software is about people instead of processes and tools, and they focus on keeping the people happy."

"Great transparency, flat hierarchy. I consider my management as part of my team instead of ivory tower superiors."

"I consider my coworkers my friends and gladly spend my free time with them. In fact, I look forward to Fridays to have a couple of beers with them."

"The company does not only focus on hiring talent, but talent that fits the company culture."

"Me oikeasti yritämme muuttaa toimialaamme ja parantaa maailmaa. Se on aika raju tavoite."

"Meillä ei ole hierarkiaa, meillä ei ole byrokratiaa, meillä on vapautta ja vastuuta!"

"Meillä on todennäköisesti alan paras IT-tiimi. Tiimi auttaa muita työntekijöitä välittömästi ja pyrkii ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman hyvin. Minulla ei ole yhtään huonoa tai edes keskinkertaista kokemusta IT-tiimin kanssa. Palvelu on aina ystävällistä, erinomaista ja muut huomioonottavaa."

"Minustä tärkeää on suhtautumistapa työntekijöihin ja työympäristöön - se on yksi tärkeimmistä painopisteistä yrityksen kehityksessä. Tällä aluella olemme jo erittäin hyviä, mutta siihen ei tyydytä, vaan jatkuvasti haetaan parannusta."

"Erityisesti näen hyvänä sen, että ryhdytään konkreettisiin toimiin jo ihan toimivan työympäristön parantamiseksi. Esim. uusi toimintatapa, jossa työntekijöiden uratavoitteet ovat julkisia ja kuukausittain keräännytään tiimin kesken käymään läpi, mitä kukin on tehnyt niiden eteen ja erityisesti mitä työkaverit voivat tehdä auttaakseen muita kehittymään haluamallan tavalla."
"Nutritional company breakfast with colleagues on Wednesday mornings."

"Everything works: great support and IT infra."

"Company past-time events are great and kick ass."

"Olin juuri kahden kuukauden diplomityöleirillä, jonka aikana sai siis keskittyä kirjoittamaan diplomityötä ja maksettiin myös palkkaa. En ole kuullut, että missään muualla olisi tällaista. Työtehtäväni vastaavat sitä mitä tekisin vapaa-ajallanikin (grafiikkaa ja koodausta), joten ei tämä hirveästi työltä tunnu."

"Omassa asemassani olen saanut etsiä oikean porukan ympärilleni ja rakentaa toimintaa hyvin vapain käsin, sopivasti ylimmältä johdolta coachausta ja suunnanvahvistusta saaden. On hyvin vaikea kuvitella työpaikkana mitään mielekkäämpää positiota ja työympäristöä kuin meillä on."

"Onnistumisista, pienistäkin, palkitaan Jolt-colalla! Pieni mutta hieno ele hyvin tehdystä työstä!"

"Firmassa on erityisen rento ja rehellinen asenne. Samalla kuitenkin työhön suhtaudutaan vakavasti ja ammattimaisesti. Täällä ei tarvitse yrittää tai esittää mitään. Riittää, että tekee työnsä hyvin."

"opiskelun ja työn yhdistäminen onnistuu erinomaisesti, FutuFriday on loistava, tiimin action-päivät oikeasti hauskoja, täällä on vapaus valita parhaat työkalut ja olen ylpeä ollessani töissä Futuricellä"

"Organisaatio ei ole kovin hierarkinen, ja jokainen työntekijä voi halutessaan ajaa mielestään hyviä sisäisiä hankkeita eteenpäin. Ylemmältä johdolta ei ole välttämättä tarvetta hakea hyväksyntää, ellei hankkeeseen kulu erityisen paljoa resursseja."

"Pääse vaikuttamaan omiin tehtäviinsä, on riittävästi erilaisia tehtäviä eri makuun, johto kuuntelee kun sille puhuu ja myös kertoo uutisia kun niitä on, IT-palvelut toimii hyvin."

"Parhaat ihmiset! :)"

"Pyrkimys autonomiaan mahdollisimman monissa asioissa, luottamus työntekijöihin on todella suuri."

"Kaikki työntekijät tietävät jatkuvasti, miten firmalla menee taloudellisesti."

"Firman strategiaa luodaan yhdessä, ei pelkästään johtajien tornissa niin kuin useissa muissa työpaikoissa."

"Pystyn kehittämään ammatillista osaamistani työn kautta ja vaikuttamaan sen suntaan. Aamupalat, tiimilounaat ja muut yhteiset tapahtumat ovat luoneet hyvin hengen."

"Pystyn kieltäytymään työtehtävistä, joita en eettisistä syistä pidä mielekkäinä"

"Se että kaikkia työntekijöitä kuunnellaan ja kaikki ovat tosi mukavia tyyppejä!"

"Siitä huolimatta, että organisaatio on kohtuullisen iso, työntekijät voivat halutessaan tehdä työtehtäviä parhaaksi katsomallaan tavalla. Samaan aikaan toiminnalle annetaan kuitenkin tarpeelliset raamit, joiden puitteissa toimia."

"Sosiaalisuuden kultivoiminen: palkkapäiväpizzat, yhteisaamiaiset, yhteinen kahvitauko jne."

"Success and extra efforts are being honored and well communicated. One's well being is important to people around, problems can be openly discussed and solved together. I feel this company is doing really well with their employees and customers, communication is at the heart of everything, making it a great basis for resolving conflicts and tackling problems early. Colleagues are helpful and the overall atmosphere is extremely pleasant."

"Systemaattinen työntekijöiden hyvinvoinnin ja viihtyvyyden huomioonotto - strategiatasolle asti. Kannustetaan miettimään työntekijöiden näkökulmaa kaikessa päätöksenteossa. Motivoituneet ihmiset HR-porukassa katsomassa, että asiat hoituvat, niin kuin pitää."

"Täällä ei koskaan haeta syyllisiä eikä rähjätä, mistä syystä epäonnistumista ei tarvitse pelätä. Tällöin on helpompi kokeilla uusia alueita/tehtäviä, joissa ei ole aiemmin toiminut. Lisäksi organisaatio on hyvin matala ja itseorganisoituva - tästä syystä kysymykset koskien uralla etenemistä ja johdon onnistumista työtehtävien koordinoinnissa tuntuivat hassuilta. Muita etuja: keskiviikkoaamiainen, palkkapäivän pizza, perhejuhlat lapsille, työntekijöiden, tiimien tai projektien virkistystilaisuudet, mahdollisuus käyttää saunaa, keittiötä, biljardipöytää ja pelikonsoleita ilmaiseksi yksityisiin tilaisuuksiin työajan ulkopuolella, urheilutoiminta."

"Täyttäessäni noita vastauksia pysähdyin miettimään, kun koko ajan tuli vain täysin samaa mieltä, että onko todella näin. Kävin vielä uudelleen kaikki sen sivun kohdat läpi, ja kyllä: täällä nähdään paljon vaivaa juuri noiden asioiden eteen ja tulokset ovat hyvät. Maailma olisi parempi paikka, jos tämän kaltaisia työpaikkoja olisi enemmän :)"

"The best thing about working in Futurice is being part of a great culture of openness and transparency. Everyone can talk openly with everyone and almost all company information is shared with everyone. Also, special care is taken that everyone feels great at work - and feedback is taken seriously into account and actions are taken when something needs to be improved."

"Toimiston vahva identiteetti ja me-henki. Seinille itsekseen ilmaantuvat hupikuvat. Mahdollisuus bändin kanssa treenaamiseen toimiston tiloissa. Mahdollisuus kysyä ja pyytää apua keneltä tahansa ja saada apua; ei keskinäistä kilpailua vaan yhdessä tekemistä ja toistensa auttamista. Mahdollisuus vaikuttaa omaan työympäristöön ja tulla kuulluksi. Jokaisen henkilökohtaiset rupattelut toimitusjohtajan kanssa. Aktiivinen puuttuminen ongelmakohtiin, jos niitä ilmenee. Aamupala viikottain ja pitsaa palkkapäivänä. Joustavuus työajoissa ja -oloissa."

"Transparency from top to bottom, no bureaucracy."

"Tunnen, että olen täällä pitämässä hauskaa kavereiden kanssa, en tekemässä työtä. Silti, tai juuri siksi, työ sujuu paremmin kuin missään aiemmassa työpaikassani."

"Työkaverit ovat poikkeuksellisen hyviä tyyppejä. Päätöksenteko on kaikilla organisaation tasoilla erittäin läpinäkyvää"

"Työkaverit ovat todella päteviä työssään. Koen, että minua ja osaamistani kunnioitetaan täällä. Haluamme yhdessä olla ylpeitä siitä mitä saamme aikaan täällä."

  • About
  • Services
  • Case Studies
  • Blog
  • Contact
  • Join us

Contact

© 2021 Futurice. All Rights Reserved | Privacy policy | Impressum

Futurice logo

Future. Co-created.