Open positions: Tampere

HR- ja toimistokoordinaattori

Futurice on nopeasti kasvava, kansainvälinen digipalvelutalo, joka luo menestyviä digitaalisia palveluita yhdessä asiakkaiden kanssa. Futurice on perustettu vuonna 2000 ja meillä on lähes 400 työntekijää, joista 60 Tampereen toimistolla. Tampereen ja Helsingissä sijaitsevan päätoimipisteen lisäksi meillä on toimistot Berliinissä, Münchenissa, Lontoossa ja Tukholmassa. Futurice on valittu kaksi kertaa Suomen sekä Euroopan parhaaksi työnantajaksi.

Haemme Tampereen toimistollemme osa-aikaista HR- ja toimistokoordinaattoria (22,5h/vko). Sopimus on määräaikainen vuoden loppuun asti (äitiyslomasijaisuus).

Vastuullasi on monipuolisia toimistotehtäviä. Tehtävät ovat mm. toimiston ylläpitoon ja käytännönjärjestelyihin liittyvät tehtävät, yhteydenpito palveluntarjoajiin sekä hallinnon avustavat tehtävät. Tehtäviin kuuluu myös sisäisten ja ulkoisten tapahtumien järjestäminen. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu HR:n avustavat tehtävät kuten perehdytysprosessin koordinointi, työsuhde-edut ja erilaiset HR-raportointitehtävät. Tehtävänkuva on laaja ja monipuolinen. Tehtävä tulee todennäköisesti kehittymään sinun omien toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Tulet tekemään töitä modernissa, rennossa kansainvälisessä asiantuntijaympäristössä. Tukenasi on Tampereen toimiston yhteen puhaltava tiimi sekä ammattitaitoiset kollegat muilta toimipisteiltä. Tehtävä sopii hyvin opiskelijalle, sillä työaika on joustava ja meillä voit tehdä töitä etänä.

Oletko etsimämme henkilö?

  • Olet aikaansaava, kädet savessa asioita eteenpäinvievä ja omatoiminen.
  • Luonteeltasi olet myönteinen, asiakaspalveluhenkinen, joustava ja luotettava.
  • Sinulla on itsenäinen työote ja olet organisointikykyinen.
  • Osaat suomen ja englannin kieltä sujuvasti.
  • Aiempi kokemus toimistotehtävistä asiantuntijaorganisaatiossa ja/tai kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä on eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille viimeistään 2.8.2017 osoitteeseen careers.tampere@futurice.com. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Kristiina Saastamoinen (p. 045 6316094 kristiina.saastamoinen@futurice.com).

Apply for this position

Tell us about you

Please tell why you and us would be a great match. You can also add links to, for example, your GitHub, StackOverflow, LinkedIn, or portfolio.

Please keep the combined file size under 15 MB.

For more information, contact:

Riku Valtasola Vice President, Tampere Site Head
+358 40 531 8943